Joan Canals

Joan Canals

Joan Canals (Ciutadella, 1985) començà de manera autodidacta des de molt jove. Amb el pas del temps ha anat perfeccionant la tècnica amb formació específica, com cocteleria clàssica o cocteleria molecular. Fou guanyador de la 2ª ronda del World Class 2014 de Llevant i Balears, finalista nacional del World Class Global Spain  i finalista en 3 ocasions de la final de zona de la mateixa competició. També ha sigut segon classificat al Origins by Schweppes Barcelona 2015.

Centrat com està en el desenvolupament del negoci, Canals ha consolidat l’Ulisses com a centre de referència de l’alta coctelereia a Ciutadella de Menorca i, amb la darrera reforma, dóna pas a la banda més gastronòmica del seu local, ampliant carta i oferta. Complementa la seva trajectòria professional amb la posada en marxa de la Vinateria Ulisses i el servei de catering per a esdeveniments privats.

És membre de l’agrupació de xefs d’alta cuina de les Illes Balears CHEFS(in) des de 2013. Des de desembre 2018 és Brand Ambassador de gin Xoriguer, la marca de ginebra més coneguda de Balears, que el porta per tot el món a mostrar el gin i les possible elaboracions d’alta cocteleria que és capaç de desenvolupar.